Welk Human Design Type is Tony Robbins?

Tony Robbins, een dynamische manifesting generator met 4 motorcentra gedefinieerd en barst van energie. Als type manifesting generator is hij bedreven in het verzetten van veel werk en heeft hij een breed scala aan interesses, hoewel hij ook snel verveeld kan raken. Zijn talent voor het zien van shortcuts maakt hem een meester in multitasking, wat blijkt uit zijn indrukwekkende portfolio van meer dan 50 bedrijven.

Emoties

Achter die onstuitbare energie schuilt een emotionele kant. Wie ooit een van zijn gratis online seminars heeft bijgewoond, weet dat tranen bij Tony nooit ver weg zijn. Zijn emoties zijn altijd aan de oppervlakte.

 

Geboren community-builder en verhalenverteller

Met 8 activaties in het Tribale Circuit is Tony een natuurlijke community-builder, waarbij familie altijd voorop staat. Zijn sterke band met het community kanaal (37-40) benadrukt zijn diepe verbinding met zijn community en familie.

Tony heeft het kanaal 35-36 gedefinieerd, dat zijn Solar plexus centrum verbindt met zijn keelcentrum. Het keelcentrum is de bron van communicatie en manifestatie. Hieruit worden dingen in de wereld gezet (manifestatie). Bij Tony draagt zijn manifestatie en communicatie altijd een emotionele lading omdat het vanuit het emotionele centrum wordt aangedreven.

Het 35-36 Kanaal, deel van het Collectieve Circuit, stelt Tony in staat om succesvol te zijn in nieuwe situaties en waardevolle lessen te delen met anderen. Zijn avontuurlijke geest en zijn natuurlijke talent om ervaringen om te zetten in inspirerende verhalen maken hem tot een geboren verhalenverteller.

 

Rolmodel met natuurtalent

Met het profiel 6/2 heeft Tony het pad van vallen en opstaan bewandeld, en is hij uitgegroeid tot het rolmodel dat hij vandaag de dag is.

Deze mini-reading over Tony onthult slechts een klein deel van hoe zijn persoonlijkheid nauw aansluit bij zijn Human Design Chart.

Benieuwd naar wat jouw chart te onthullen heeft?

Overweeg dan een 1-op-1 online reading. Deze gaat dieper in op alle nuances en facetten van jouw eigen chart. Als je nieuw bent in Human Design, is het aan te raden om eerst het Human Design Handboek te bestellen, waarin de basis van jouw chart wordt uitgelegd. Een reading kan vervolgens een waardevolle aanvulling zijn.

ik-voel-dus-ik-leef.

Pin It on Pinterest