Van 6 tot 12 augustus 2023 staat in de Zon in Human Design in poort 7 / gate 7 en worden we allemaal omringd door de krachtige energie van deze gate.

Poort 7 / Gate 7: Leiderschap

Deze poort/gate staat voor Leiderschap en patronen herkennen met oog op de toekomst. Poort 7 bevindt zich in het G-centrum, het centrum van het Zelf. Dit centrum staat symbool voor liefde, richting en identiteit en de energie van Poort 7 / Gate 7 biedt ons een waardevolle gelegenheid om onze toekomst diepgaand te verkennen.

Beeld je even in dat Poort 7 als een magische innerlijke kompas fungeert dat ons de weg wijst naar persoonlijke groei en ook een positieve shift in de wereld om ons heen teweegbrengt. Dat betekent dat de energie van Poort 7 ons de komende dagen uitnodigt uit tot diepe zelfreflectie. Laten we ons bewust zijn van de impact die we hebben op anderen en onze wereld, en onze leiderschapskwaliteiten effectief inzetten voor het welzijn van allen. 

Kanaal 7-31: Kanaal van Alpha

Het magische samenspel van Poort 7 en Poort 31 creëert het krachtige kanaal 7-31, dat ook bekend staat als het Kanaal van Alpha of Leiderschap. Geen dwingende bazen hier, maar bewust leiderschap.

Zes lijnen en Zes Leiderschapsrollen

Elke dag, gedurende zes dagen, activeert de Zon een andere lijn in Poort 7, die verschillende facetten van leiderschap belichaamt:

Lijn 1: De Autoriteit – Hier vinden we het zelfvertrouwen om verantwoordelijkheid te nemen en anderen te inspireren met onze diepe visie en beslissingen.

Lijn 2: De Democraat – Samenwerken en rekening houden met de mening van anderen staan hier centraal.

Lijn 3: De Anarchist – Rebels en open voor vernieuwing en verandering, laten we onze spirituele revolutie beginnen!

Lijn 4: De Troonverlater – Weg met die traditionele autoriteit, we volgen ons eigen unieke pad.

Lijn 5: De Generaal – Moedig en strategisch leiderschap om de uitdagingen het hoofd te bieden.

Lijn 6: De Beheerder – In deze vibe rocken we met het organiseren en beheren om harmonie en stabiliteit te creëren.

Dus waar draait het allemaal om in deze bijzondere tijd? Wijsheid, leiderschap, samenleving en positieve beïnvloeding om onze toekomst te manifesteren. Tijd om die oude patronen te herkennen en een positieve verschuiving te creëren.

Dualiteit van Poort 7 / Gate 7

Wees je ook bewust van de dualiteit van Poort 7! Leiderschap kan geweldig zijn – denk aan support, verbinding en creativiteit – maar kan ook een beetje uit balans zijn – denk aan machtsmisbruik, manipulatie en controle. Laten we altijd ons leiderschap uitoefenen met integriteit en compassie.

De komende dagen zijn perfect voor diepe soul-searching. Door de energie van Poort 7 verstandig te gebruiken en te streven naar liefde, begrip en samenwerking, kunnen we anderen op een constructieve en betekenisvolle manier beïnvloeden.

1-op-1 Coaching

Voel jij dat er meer is dan wat je tot nu toe hebt ervaren? En verlang je diep van binnen naar authenticiteit, vrijheid en vervulling? Dan kun je je inschrijven voor mijn 1-op-1 coachingtraject.  Lees hier meer over mijn 1-op-1 traject: “Human Design: Holistisch Leven”. Omdat het programma nog in ontwikkeling is ontvang je 50% korting als je je voor 1 september 2023 inschrijft.

 

Human Design Reading

Wil je graag eerst inzicht in jouw unieke blauwdruk? Dan kun je ook los een Human Design Reading boeken. Met een Human Design Reading krijg je meer helderheid over jouw levensdoel, talenten, uitdagingen en ideale manier van functioneren. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke groei, meer zelfbewustzijn of het optimaliseren van je relaties en carrière, een Human Design Reading biedt een waardevolle gids op jouw levenspad. Klik hier voor een Reading!

Heb je nog geen idee hoe jouw Human Design chart eruitziet? Vraag deze dan gratis op via Jovian Archive.

 

Alles weten over Holistisch Leven en Human Design?

Wil je graag op de hoogte blijven van alles rondom Human Design en Holistisch Leven? Schrijf je dan in voor mijn Nieuwsbrief.

 

Leef. Hier. Nu.

ik-voel-dus-ik-leef.

Pin It on Pinterest