Human Design Reading

 

1-op-1 Human Design Reading

Met een Persoonlijke Human Design Reading krijg je inzicht in alle nuances en verbindingen en tegenstrijdigheden in jouw chart. Tijdens een online videocall, die tussen de 75 en 90 minuten duurt, gaan we jouw unieke Human Design chart helemaal verkennen. Je ontdekt jouw unieke persoonlijkheid, waardoor je helderheid krijgt over jouw levensdoel, talenten, uitdagingen en ideale manier van functioneren. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke groei, meer zelfbewustzijn of het optimaliseren van je relaties en carrière, een Human Design Reading biedt een waardevolle gids op jouw levenspad. Ontdek de kracht van zelfkennis en laat Human Design Reading je begeleiden naar een leven dat moeiteloos en vervullend is.

Healing-behandeling-op-afstand

Ontdek jouw unieke handleiding

Een Human Design Reading biedt…

Diepgaande inzichten in jouw persoonlijke human design chart;

Ontdekking van jouw unieke talenten en capaciteiten;

Bewustwording van uitdagingen en valkuilen;

Een dieper begrip van jouw leven en hoe je ermee kunt navigeren;

Een kompas dat je begeleidt op jouw unieke levenspad;

De inzichten stellen je in staat om jouw leven op een dieper niveau te begrijpen en te navigeren door middel van beslissingen en acties die in overeenstemming zijn met jouw innerlijke waarheid. Een Human Design Reading biedt een wegwijzer dat je begeleidt op jouw unieke levenspad, waardoor je een dieper gevoel van vervulling, voldoening en moeiteloosheid kunt ervaren. Het stelt je in staat om vol vertrouwen keuzes te maken die resoneren met wie je werkelijk bent en om een leven te creëren dat in lijn is met jouw diepste verlangens en potentieel.

Human Design is als een krachtige spiegel die je laat zien wie je werkelijk bent. Het onthult de diepere lagen van jezelf, je talenten, valkuilen en unieke manier van functioneren. Het is een blauwdruk voor zelfontdekking en persoonlijke groei, waardoor je kunt navigeren door het leven met meer helderheid en bewustzijn

Judith

Hoe werkt een Human Design Reading?

1. Persoonlijke Human Design Chart

Een Human Design Reading begint met het verkrijgen van jouw geboortegegevens, zoals je geboortedatum, -tijd en -plaats. 

 2. Analyse en interpretatie

Tijdens de persoonlijke videocall van 75 tot 90 minuten ontrafelen de diepgang van jouw persoonlijke chart met alle verbindingen en nuances.
 

3. Praktische toepassing

Je leert hoe je jouw unieke talenten benut, omgaat met uitdagingen in het leven en hoe je in harmonie kunt leven met anderen. 

Unlock the power of your unique design and embrace a life of self-discovery, purpose, and fulfillment through Human Design.

Praktische informatie en prijs

Human Design Reading

Tijdens een Human Design Reading, die tussen de 75 en 90 minuten duurt, gaan we in een persoonlijke sessie jouw unieke Human Design chart verkennen. De sessie vindt plaats via videochat. Tijdens de reading onthul ik jouw unieke Human Design chart en geef ik je diepgaande inzichten in alle nuances en verbindingen die we zien in jouw persoonlijke chart.

Samen verkennen we de verschillende aspecten van jouw design en bespreken we hoe je deze praktisch kunt toepassen in je dagelijks leven.

Je ontvangt na de sessie de opname van de reading.

Jouw investering: 97 euro (t.w.v. 127 euro)

Reiki-sessie.

Eerst kennismaken?

Plan hier direct een gratis online kennismakingsgesprek.

Of neem vrijblijvend contact met mij  op via whatsapp: 0610892045

Pin It on Pinterest