Judith Bandell

Over mij

Mijn naam is Judith Bandell

Ik ben Holistisch Coach en Therapeut en het gezicht achter Leef.Hier.Nu.

In je kracht gaan staan

Waarschijnlijk bezoek je mijn website omdat je benieuwd bent wat Holistisch coaching of Reiki voor jou kan betekenen.

Mijn missie in mijn werk als Holistisch Coach en Therapeut is om jou te begeleiden naar meer balans, zelfliefde en zingeving in jouw leven, zodat jij weer in je eigen kracht kunt staan en voluit kan leven.

Holistische aanpak
Ik werk vanuit holistisch perspectief. Samen achterhalen we de dieperliggende oorzaak van jouw klacht. Dat doen we door op verschillende holistische niveaus te werken: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel.

 

judith-bandell

Dieperliggende blokkades

Vanuit de holistische visie bekijk ik het lichaam, de geest en de ziel als een geheel. Fysieke klachten hebben meestal een dieperliggende emotionele of mentale blokkade. En ook klachten op gebied van stress, burn-out of een depressie vinden hun oorzaak vaak in vastgeroeste en destructieve patronen in ons leven. 

Holistische Methodieken

Tijdens mijn online sessies maak ik gebruik van verschillende holistische methodieken zoals;

Chakra Healing, Reiki Healing, Systemisch Werk (familie)opstellingen, Schaalwandelen, Innerlijk Kindwerk, Schaduwwerk, Zijnsoriëntatie, Kristallen Therapie, Meditatie, Visualisaties, Mindfullness, Journaling en Zelfreflectie opdrachten.

 

“De pijn uit mijn verleden, zet ik om in kracht om mijzelf en anderen te helpen.”

Mijn levenspad

Mijn eigen levenspad heeft de nodige obstakels gekend. Ik zie deze obstakels nu als cadeautjes. Ze hebben mij in mijn kracht gezet en mij gebracht tot de zelfbewuste, authentieke en autonome vrouw die ik nu ben. De pijn uit mijn eigen verleden, zet ik nu om in kracht om mijzelf en anderen te helpen.

Mijn wake-up call vond plaats in 2004, toen ik op mijn 34e borstkanker kreeg. Vanaf dat moment veranderde alles. Ik ben mijn hele leven een pleaser geweest. Ik kon moeilijk nee zeggen en mijn grenzen slecht aangeven. Tijdens mijn ziekte werd ik gedwongen om naar mijn lichaam te luisteren en voor mezelf kiezen. Ik moest vaker nee zeggen en mijn grenzen aangeven. Dit was mijn bevrijding.

Judith-Bandell
judith-bandell-healing (2)

Bevrijd van destructieve patronen

In mijn omgeving waren mensen vaak verbaasd over de manier waarop ik met mijn ziekte omging.

Het moet heel bijzonder zijn geweest in de ogen van anderen, om mij te zien stralen terwijl ik zo ernstig ziek was. Zij wisten niet dat ik mezelf had bevrijd van mijn destructieve blokkades en patronen.

 

 

Dichterbij mezelf

Ik heb de afgelopen jaren heel veel lessen geleerd. Lessen om steeds dichterbij mijzelf te komen. Vooral door mijn schaduwkanten aan te kijken en te belichten. Maar ook door vaker nee te zeggen. Te kiezen voor mijzelf zonder me daarover schuldig te voelen.

Natuurlijk viel ik regelmatig terug in mijn oude patronen en gewoontes. Maar stap voor stap met heel veel zelfliefde kwam ik steeds dichterbij mijzelf.

judith-bandel.

Leef.Hier.Nu

Ik leid nu een holistisch leven, waarbij mijn body, mind en spirit in een fijne balans zijn.

Ik geloof dat ik tijdens mijn ziekte mijzelf heb geheeld van blokkades en patronen die mij niet meer dienden. Door..

goed te luisteren naar mijn lichaam en mijn behoeftes

zelfliefde te geven

mijn grenzen aan te geven

plezier te maken

te genieten van de natuur en het leven

Hier en nu!

Judith Bandell

Wil jij ook een Holistisch leven leiden, met meer balans, zelfliefde en zingeving?

Neem een kijkje op mijn pagina Holistisch Coaching & Reiki

Of neem vrijblijvend contact met mij op voor een gratis online kennismakingsgesprek.

1 + 11 =

Pin It on Pinterest