Judith Bandell

Over mij

Mijn naam is Judith Bandell

Ik ben Holistisch Human Design Coach en het gezicht achter Leef.Hier.Nu.

In je kracht gaan staan

Waarschijnlijk bezoek je mijn website omdat je benieuwd bent wat Holistisch coaching, Human Design en Reiki voor jou kan betekenen.

Mijn missie in mijn werk als Holistisch Human Design Coach en Reiki Master is om jou te begeleiden op het pad van persoonlijke groei. Een waardevol hulpmiddel dat ik inzet, is Human Design. 

Holistische coaching, in combinatie met Human Design, helpt je om je unieke talenten, verlangens en behoeften te ontdekken en te omarmen, zodat je weer in je kracht kunt staan en voluit kunt leven. Met deze gecombineerde aanpak leer je hoe je jouw design praktisch kunt toepassen in je dagelijks leven. Je ontdekt de kracht van je persoonlijke energie en leert bewuste keuzes maken die bij jou passen.

Als extra ondersteuning maak ik gebruik van Reiki, een helende energietechniek die je helpt om fysieke, emotionele en energetische blokkades los te laten.

judith-bandell

Holistische aanpak

Ik werk vanuit holistisch perspectief. Samen achterhalen we de dieperliggende oorzaak van jouw klacht. Dat doen we door op verschillende holistische niveaus te werken: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel.

Fysieke klachten hebben vaak een bron in onderliggende emotionele of mentale blokkades. Hetzelfde geldt voor klachten zoals stress, burn-out en depressie, die vaak voortkomen uit diepgewotelde gedragspatronen in ons leven. Gelukkig kunnen we door deze patronen te herkennen en te doorbreken, positieve veranderingen teweegbrengen.

Holistische Methodieken

Tijdens mijn sessies maak ik gebruik van verschillende holistische methodieken zoals;

Reiki Healing, Chakra Healing, Systemisch Werk (familie)opstellingen, Schaalwandelen, Innerlijk Kindwerk, Schaduwwerk, Zijnsoriëntatie, Kristallen Therapie, Meditatie, Visualisaties, Mindfullness, Journaling en Zelfreflectie opdrachten.

 

“De pijn uit mijn verleden, zet ik om in kracht om mijzelf en anderen te helpen.”

Mijn levenspad

Mijn eigen levenspad heeft de nodige obstakels gekend. Ik zie deze obstakels nu als cadeautjes. Ze hebben mij in mijn kracht gezet en mij gebracht tot de zelfbewuste, authentieke en autonome vrouw die ik nu ben. De pijn uit mijn eigen verleden, zet ik nu om in kracht om mijzelf en anderen te helpen.

Mijn wake-up call vond plaats in 2004, toen ik op mijn 34e borstkanker kreeg. Vanaf dat moment veranderde alles. Ik ben mijn hele leven een pleaser geweest. Ik kon moeilijk nee zeggen en mijn grenzen slecht aangeven. Tijdens mijn ziekte werd ik gedwongen om naar mijn lichaam te luisteren en voor mezelf kiezen. Ik moest vaker nee zeggen en mijn grenzen aangeven. Dit was mijn bevrijding.

Judith-Bandell
judith-bandell-reiki

Bevrijd van destructieve patronen

In mijn omgeving waren mensen vaak verbaasd over de manier waarop ik met mijn ziekte omging.

Het moet heel bijzonder zijn geweest in de ogen van anderen, om mij te zien stralen terwijl ik zo ernstig ziek was. Zij wisten niet dat ik mezelf had bevrijd van mijn destructieve blokkades en patronen.

 

 

Dichterbij mezelf

Ik heb de afgelopen jaren heel veel lessen geleerd. Lessen om steeds dichterbij mijzelf te komen. Vooral door mijn schaduwkanten aan te kijken en te belichten. Maar ook door vaker nee te zeggen. Te kiezen voor mijzelf zonder me daarover schuldig te voelen.

Natuurlijk viel ik regelmatig terug in mijn oude patronen en gewoontes. Maar stap voor stap met heel veel zelfliefde kwam ik steeds dichterbij mijzelf. De inzichten vanuit Human Design hebben mij geholpen om meer begrip te krijgen over bepaalde conditioneringen in mijn leven.

Healing-behandeling

Leef.Hier.Nu

Ik leid nu een holistisch leven, waarbij mijn body, mind en spirit in een fijne balans zijn.

Ik geloof dat ik tijdens mijn ziekte mijzelf heb geheeld van blokkades en patronen die mij niet meer dienden. Door..

goed te luisteren naar mijn lichaam en mijn behoeftes

zelfliefde te geven

mijn grenzen aan te geven

plezier te maken

te genieten van de natuur en het leven

Hier en nu!

Judith Bandell

Wil jij ook een Holistisch leven leiden, met meer balans, zelfliefde en zingeving?

Neem een kijkje op mijn pagina Holistisch Coaching & Reiki

Wil je graag een Basis Human Design Reading? Kijk dan op deze pagina en boek direct een Reading. Of neem vrijblijvend contact met mij op voor een gratis online kennismakingsgesprek.

14 + 2 =

Pin It on Pinterest