Holistisch Human

Design Traject

Sta in je kracht en ontdek wie je in essentie bent

Human Design: Holistisch Leven! Ontdek jouw unieke Design en integreer het op een gezonde holistische wijze in jouw dagelijks leven. We verkennen in dit traject alle holistische aspecten in jouw leven aan de hand van jouw eigen Human Design Chart. Het uitgangspunt in jouw persoonlijke traject is een gezond en vrij leven met vruchtbare relaties.

Samen gaan we experimenteren, waarbij je van mij praktische tools en inzichten krijgt om bewuste keuzes te maken die écht bij jou passen. Tijdens dit traject versterk je je zelfvertrouwen, je zelfliefde en ontdek hoe je in harmonie kunt leven tussen jouw eigen behoeften en de verwachtingen van anderen. Creëer een leven dat jou vervult met  voldoening!

Ik werk met de 5 holistische pijlers: je mind, je body, je emoties, je energie en je spirituele purpose.

NA DIT 1-OP-1 TRAJECT:

Ervaar je diep inzicht in jouw unieke persoonlijkheid: Ontdek je wie je werkelijk bent en begrijp je jouw diepste drijfveren, talenten en uitdagingen.

Ontdek je een heldere levensroute: Leer je hoe je jouw leven kunt afstemmen op jouw natuurlijke energie en potentieel, zodat je moeiteloos kunt floreren.

Overwin blokkades en belemmerende overtuigingen: Identificeer en transformeer je belemmerende patronen, waardoor je vrijheid en groei ervaart.

Neem je bewuster beslissingen: Je maakt keuzes die in lijn zijn met jouw ware zelf, waardoor je meer voldoening en succes zult ervaren.

Ervaar je een diep gevoel van purpose: Ontdek je de richting van jouw levensdoel en vind je betekenis en vervulling in wat je doet.

Voel jij dit verlangen?

We creëren stap voor stap een nieuw pad waarin je vrijheid, authenticiteit en vervulling vindt. Gun jezelf de transformatie die je verdient en ontdek de kracht van Holistisch leven in combinatie met jouw unieke Human Design.

Holistisch Human Design Traject

De 3 Stappen

1. Inzicht

Aan de hand van jouw Human Design Profiel  krijgen we inzicht in jouw persoonlijke holistische pijlers: Mentaal, Emotioneel, Fysiek, Energetisch en Spiritueel.

2. Inspiratie

Tijdens de 5 sessies duiken we de diepte in. We verkennen jouw Human Design vanuit Holistsich oogpunt. Ik gebruik daarbij een toolbox vol Holistische methodieken.

3. Ontdekken

Jij bent volledig in de regie en gaat zelf ontdekken wat jouw unieke pad is.

Ik begeleid je stap voor stap in jouw eigen proces.  

Ik werk vanuit holistisch perspectief. Samen achterhalen we de dieperliggende oorzaak van jouw klacht. Dat doen we door op verschillende holistische niveaus te werken: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel.

Judith

Hoe werkt het?

We starten met een (online) gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Besluit je om vol overtuiging en enthousiasme het 1-op-1 traject te volgen, dan maak ik een rapport van jouw persoonlijke Human Design profiel. Aan de hand van rapport krijgen we inzicht in jouw persoonlijke holistische pijlers, die we gaan verkennen. Vervolgens stippelen we op maat het coachingtraject uit, waarbij we om de twee of drie weken een coaching sessie hebben van ongeveer 75 tot 90 minuten.

Met mijn achtergrond als holistisch therapeut beschik ik over hele mooie methodieken, om de theoretische kant van human design te vertalen naar de praktijk in jouw dagelijkse leven op een holistische wijze. We kijken naar alle holistische aspecten in jouw leven aan de hand van jouw eigen Human Design Chart.

Mentaal: jouw mind, overtuigingen, not-self en conditionering

Emotioneel: Solar Plexus (gedefinieerd of ongedefinieerd), emoties binnen Human Design, emoties binnen jouw relaties

Fysiek: gezondheid, slaap, voeding, beweging, wat past bij jouw probleem Human Design profiel?

Energetisch: jouw energie types, hoe ga je om met je energie, wat voor aura heb je, welke de chakra’s/centres zijn uit balans

Spiritueel: spirituele vragen zoals, wat is mijn impact, wie ben ik, wie is de ander, wat is mijn rol, wat is mijn purpose (incarnation cross)

holistisch-coaching-en-reiki-(3)

Holistisch Human Design Traject

Gun jezelf om het beste uit je leven te halen

Stel je voor dat…

Je vol zelfvertrouwen in het leven staat;

Je in je kracht staat door beter naar je intuïtie te luisteren;

Je goed je grenzen aangeeft zonder schuldgevoelens;

Je jezelf volledig omarmt voor wie jij werkelijk bent

Je meer rust en balans ervaart;

Je ontdekt wat jouw levensmissie is.

Ben jij hieraan toe?

Eerlijk en liefdevol naar jezelf

Ik begeleid jou graag, zodat jij weer volledig in je kracht gaat staan en je ontdekt wie jij in essentie bent. Ik inspireer jou om jezelf te bevrijden van je beperkende gedachtes en patronen. Om eerlijk en liefdevol naar jezelf te zijn.

Ik help jou je eigen verlangens te ontdekken en grenzen te stellen, waardoor je een authentiek leven leidt vol zelfvertrouwen. Hierdoor kom je steeds dichterbij jezelf en ontdek je wat jouw levensmissie is.

Holistisch-coaching-en-reiki.
leef-hier-nu-judith.

Veilige bedding

Door mijn eigen persoonlijke ervaring, mijn opleiding als Holistisch Coach en Reiki Master en mijn kennis van Human Design, bied ik praktische tools die je kunt integreren in je dagelijks leven om jouw unieke Design te omarmen. Ik creëer een veilige omgeving waarin jij jezelf kunt zijn. Tijdens onze sessies zul je ontdekken dat kwetsbaarheid ook je kracht kan zijn. Het zal je helpen om meer liefde voor jezelf te voelen en een diepere verbinding met anderen te ervaren.

Mijn klanten omschrijven mij als authentiek, betrouwbaar, open en warm. Ik ben iemand die goed kan luisteren en ruimte biedt om volledig jezelf te zijn. Mijn aanpak is zowel zacht als krachtig, en ik sta klaar om jou te begeleiden op jouw holistische reis.

Judith

What if I fall?
Oh but darling, what if you fly?

“Meer loslaten en ontvangen”

Lieve Judith, dankjewel voor de mooie inzichten die ik heb ontvangen.

Ik merk echt dat er dingen positief veranderen.

~ Marianne ~

 

Onze gesprekken geven mij inzichten in hoe ik dingen anders kan benaderen, op een manier die nieuw voor mij is.
Ik voel me erg op mijn gemak bij jou. 

~ Mark ~

Ik mag meer gaan loslaten en ontvangen.

Ik kan veel beter bij mezelf blijven en genieten van wat ik doe.

~ Anna ~

Wat betekent holistisch?

Holistisch is een woord wat je steeds vaker voorbij ziet komen. De naam holisme staat voor ‘geheel’ en is afgeleid van het Griekse Holos. Een holistische visie betekent dat je alles als één geheel ziet. Als holistisch coach bekijk ik jouw probleemvraag vanuit een holistische visie.

holistisch-leven

Ik werk met 5 holistische pijlers

Fysiek: je lijf

Mentaal: je mind

Emotioneel: je emoties

Energetisch: je energielichaam

Spiritueel: je spirit

Holistisch leven

 Om een holistisch leven te leiden, is het essentieel om aandacht te schenken aan alle elementen en ze in harmonie te brengen. Daarbij sluit Human Design perfect aan. Het unieke van Human Design is dat het individuele blauwdrukken biedt, omdat geen mens hetzelfde is. Samen gaan we op zoek naar welke elementen uit balans zijn in jouw leven en brengen we deze weer in evenwicht. In onze sessies ontdekken we jouw persoonlijke behoeften en passen we verschillende technieken toe die het beste bij jou passen.

Holistische Methodieken
Tijdens onze coachingsessies gebruik ik Human Design en verschillende holistische methodieken zoals; Reiki Healing, Chakra Healing, Tarotreadings, Schaduwwerk, Innerlijk Kind werk, Systemisch werk (familie)opstellingen, Schaalwandelen, Intuïtieve ontwikkeling, Edelstenen Therapie, Zijnsoriëntatie, Mindfullness, Meditatie, Visualisaties, Journaling en Zelfreflectie opdrachten.

reiki-master.

Praktische informatie en investering

Holistisch Coaching, Human Design & Reiki

  • Gratis online kennismaking & intake call
  • Human Design Rapport & Reading
  • Verkennen van jouw persoonlijke holistische pijlers
  • Duidelijke omschrijving van het coachingtraject
  • 5 holistische sessies van 75 tot 90 minuten
  • Holistische methodieken
  • Thuisopdrachten en Selfcare tips
  • Verdiepend inspiratie materiaal

De investering in jezelf

495 euro

 

Integreer jouw unieke Human Design in een holistisch leven

Ik begeleid je hier graag bij.
Heb je interesse in dit traject?

Boek direct via onderstaande button.

Heb je een vraag of wil je eerst kennismaken?
Neem vrijblijvend contact met mij op via onderstaand formulier of via 0610892045 voor een gratis online kennismakingsgesprek.

7 + 11 =

Pin It on Pinterest