Hoe krijg je meer balans in je leven? Balans is niet iets dat je vindt. Het is iets dat je creëert. En dat is echt niet altijd makkelijk. Want om balans in je leven te creëren moet je soms moeilijke keuzes maken. Grenzen aangeven of juist grenzen over gaan. Nee durven zeggen. Kiezen voor jezelf, ook als anderen daar geen begrip voor hebben.

Meer balans in mijn leven

Voor mijzelf was het echt een gevecht om meer balans in mijn leven te creëren. Ik vond het heel moeilijk om nee te zeggen. Ik wilde niemand teleurstellen, dus stelde ik mezelf maar teleur. Ik wilde me niet laten kennen op een feestje als ik merkte dat ik mij onprettig voelde. Of vroeg naar bed gaan omdat ik moe was. Dat was toch wel heel ongezellig allemaal. En het mocht niet ongezellig zijn. En er mocht al zeker geen conflict ontstaan.

Het is voor mij de afgelopen jaren een proces van vallen en opstaan geweest om meer balans in mijn leven te creëren. En ik ben zo blij dat ik nu kan terugkijken en kan zien dat ik al zo ver in dit proces ben.

Een proces van vallen en opstaan

Vind jij het ook lastig om balans in je leven te creëren? Weet dan dat je echt niet de enige bent en dat het niet iets is wat je van de een op de andere dag creëert. Het is een proces van vallen en opstaan.

Wil je graag wat hulp bij dit proces. Tijdens een Healing & Clearing sessie kijk ik welke chakra’s bij jou uit balans zijn en breng ik deze met Reiki weer in evenwicht. Wil je graag blijvend je balans verbeteren, dan kunnen we met Holistische Coaching inzicht krijgen wat jou uit balans haalt.

Neem vrijblijvend contact met mij op.

Liefs,

balans-in-je-leven.

Pin It on Pinterest