Human Design Reading

 

Human Design Reading

Heb je genoeg van standaard advies en voorgekauwde antwoorden? Wil je meer dan alleen een label dat je in een hokje plaatst?

In een wereld vol advies en kant-en-klare antwoorden, bied ik een andere benadering van een Human Design reading. Bij mij draait het om jou – om jouw inzichten, jouw keuzes en jouw vrijheid om te leven zoals het écht bij je past. Als Human Design Inspirator help ik je door de juiste vragen te stellen die je aanzetten tot diep nadenken en zelfreflectie.

Tijdens een Human Design Reading, die tussen de 75 en 90 minuten duurt, richt ik mij op jouw persoonlijke en unieke situatie. Ik gebruik de principes van je Human Design profiel als uitgangspunt, maar het echte werk gebeurt door het stellen van gerichte, persoonlijke vragen die jou helpen om die aha-momentjes te krijgen. Dat heldere inzicht te ontvangen wat ontstaat als iemand je een goede vraag stelt.

Mijn talent ligt in het stellen van vragen die je uitdagen om je eigen inzichten te ontdekken en te vertrouwen op je innerlijke autoriteit. Bij mij ontvang je geen traditionele Human Design reading. In plaats daarvan gebruik ik krachtige vragen om jou te helpen je eigen inzichten te vinden. Hoe werkt jouw energie echt binnen jouw unieke leven? Wat kun je leren van jouw persoonlijke ervaringen en keuzes? Mijn aanpak draait om jou en jouw ontdekkingstocht.

Jij bent je eigen expert

Door doordachte vragen te stellen, help ik je diep na te denken en zelfreflectie te bevorderen, zodat je je eigen innerlijke autoriteit ontdekt. Geen hokjesdenken, geen externe labels. Alleen jij, je eigen inzichten, en de vrijheid om je leven te leven op een manier die écht bij je past. Je wordt bij mij uitgenodigd om je eigen pad te vinden en te volgen.

Het doel is niet om je alleen maar informatie te geven, maar om je te begeleiden bij het vinden van jouw eigen antwoorden en het begrijpen van je Human Design profiel op een manier die specifiek voor jou werkt.

Waarom? Omdat ik geloof dat jij de beste expert bent als het gaat om jouw eigen leven.

Healing-behandeling-op-afstand

Ontdek jouw unieke handleiding

Een Human Design Reading biedt…

Diepgaande inzichten in jouw persoonlijke human design chart;

Ontdekking van jouw unieke talenten en capaciteiten;

Bewustwording van uitdagingen en valkuilen;

Een dieper begrip van jouw leven en hoe je ermee kunt navigeren;

Een kompas dat je begeleidt op jouw unieke levenspad;

Tijdens een sessie richten we ons op specifieke vragen: waarom loop je vast in bepaalde relaties, waarom fluctueert je energie, en hoe kun je jouw talenten optimaal inzetten? Dit is waar echt het verschil in zit: we vertalen je Human Design naar concrete oplossingen en inzichten voor jouw unieke situatie. Het gaat niet om algemene adviezen, maar om diepgaande, persoonlijke begeleiding die precies bij jou past. Het is een transformerende investering in jezelf, waarmee je op alle niveaus meer in lijn komt met wie je werkelijk bent.

Jouw investering: 97 euro (t.w.v. 127 euro)

Human Design is als een krachtige spiegel die je laat zien wie je werkelijk bent. Het onthult de diepere lagen van jezelf, je talenten, valkuilen en unieke manier van functioneren. Het is een blauwdruk voor zelfontdekking en persoonlijke groei, waardoor je kunt navigeren door het leven met meer helderheid en bewustzijn

Judith

Hoe werkt een Human Design Reading?

1. Persoonlijke Human Design Chart

Een Human Design Reading begint met het verkrijgen van jouw geboortegegevens, zoals je geboortedatum, -tijd en -plaats. 

2. Analyse en interpretatie

Voorafgaand aan de sessie ontvang je alvast een aantal vragen om te ontdekken welke thema’s momenteel een belangrijke rol in je leven spelen.

3. Reading

Tijdens de persoonlijke videocall van 75 tot 90 minuten ontdekken we samen hoe jouw Human Design profiel werkt in jouw unieke levenssituatie.

Unlock the power of your unique design and embrace a life of self-discovery, purpose, and fulfillment through Human Design.

Praktische informatie en prijs

Human Design Reading

In een persoonlijke sessie van 75 tot 90 minuten duiken we samen diep in jouw unieke Human Design chart en verkennen we hoe deze zich verhoudt tot jouw leven. We onderzoeken de verschillende aspecten van jouw design en bespreken hoe je deze inzichten praktisch kunt toepassen in je dagelijkse leven. De sessie vindt plaats via videochat, zodat je in je eigen omgeving kunt deelnemen. Tijdens de reading krijg je waardevolle en diepgaande inzichten die je verder op weg helpen.

Na afloop ontvang je de opname van de sessie, zodat je alles op je gemak kunt terugkijken. Ontdek nu de kracht van jouw Human Design en boek je sessie vandaag nog!

Jouw investering: 97 euro (t.w.v. 127 euro)

Reiki-sessie.

Eerst kennismaken?

Plan hier direct een gratis online kennismakingsgesprek.

Of neem vrijblijvend contact met mij  op via whatsapp: 0610892045

Pin It on Pinterest